Communicatie

In het leven draait het om communicatie. Dat geldt zowel persoonlijk als zakelijk. Geboeid door radio, journalistiek en politiek werd de interesse in integrale communicatie gewekt. Hoe breng je een boodschap over het voetlicht? Hoe reageer je in crisissituaties? Kun je anticiperen en je goed voorbereiden? Hoe voorkom je dat jouw woorden verkeerd worden uitgelegd in de media?
In opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken, Bureau Berenschot en Crisisplan was Sjors betrokken bij diverse crisisoefeningen op het allerhoogste niveau. Met het kabinet werd diverse crises nagespeeld met levensechte NOS-Journaals.
Inmiddels hebben diverse personen en organisaties een beroep op Sjors Fröhlich Communicatie & Consultancy BV gedaan om te worden bijgestaan tijdens een incident of crisisperiode.
Daarnaast geeft Sjors met enige regelmaat gastlessen “crisiscommunicatie” op Business University Nyenrode. Ook hierbij is de top van het Nederlandse bedrijfsleven en publieke organisaties present.

De aanpak van Sjors kenmerkt zich door scherpte en relativering. Het hoofd koel houden en adequaat en pro-actief handelen. Zijn jarenlange media-ervaring kan topmensen van bedrijven helpen met in –en externe communicatie. Niet om de hete brij heen draaien. Denk na over het tijdstip van publicatie of interview. Leg in rond Nederlands uit wat je kwijt wilt, zorg ervoor dat je woorden niet op verschillende manieren kunnen worden uitgelegd. Organiseer je eigen tegenspraak. Die coaching en die ervaring wordt door veel mensen op belangrijke posities zeer gewaardeerd. Misschien ook wel iets voor u?
 

naam:

e-mailadres:

bericht

verstuur>>